Lugn..


Nu sover Nilma lite. Hon va sååå trött!

Vanor är sketabra så länge de funkar, när de inte gör de längre så är de mindre bra.. ;-P
Vi hade kommit in i så bra rytm med sovtider och mattider men så kom sommaren och på sommaren är allt lite upp å ner.. Och så får man ju lägga till att hon växer så det knakar och behöver mindre å mindre sömn.. Så nu vet vi inte redigt hur hon ska ha det men men de är ingen stooor grej, vi tar de som det kommer. De har jag å Marcus alltid gjort.. Ni skulle se dagen D!! Då Nilma skulle ut ur mammas mage.. Varken jag elr kärleken har varit lugnare i våra liv. Man kunde nästan tro att vi rökt värsta laid-back-drogen!! Till och med barnmorskorna på förlossningen trodde att vi var där på studiebesök när vi traskade runt lite, va ner till pressbyrån och köpte gorra å dricka, kollade in grejor å så.. Nää, enligt dom så va vi för lugna.. Haha!! Tror vi va så nervösa att vi stängde av helt.. :-) Vi var i vår egna lilla värld!!

Jaha.. Va ska man hitta på idag?? Städa såklart inför morgondagen.. Tvätta håller jag redan på med. Å så får jag inte glömma plocka massa blommor.. Måste ju ha kransar!!

Längtar faktiskt lite till imorron. Marcus bror Thomas, hansas Anna och deras barn Philip och Felicia kommer hit med husvagnen å allt så de kan bli kvar över natta. Lite trångt om alla skulle sova här inne men de hade nog gått.. De som är så bra med husvagn en är ju att i den så finns ju alla grejor för att sova.. Inge stök med bäddning å shiit! Får la se va vi hittar på.. De är ju klä-stången-grej å dans runt den nere på byn.. Hoppas vi tar oss till det :-)

Å igår va jag och handlade massa mat inför imorron.. Ni skulle sett Nilma!! Så satans gooo!!! Hon höll värsta lådan.. Vinkade till folk å la huvet på sne.. Gjorde massa härliga ljud jätte, jättehögt!! De är så gött å se folks miner.. Nästan alla får sånt skönt leende, häääärligt!! Sånt fick man aldrig va med om förr..Hahahaa!! En bild från D-day.. Har man tjatat om lustgasen i nio månader så måste man ju få prova.. ;-P


Jaa.. Var ju bara tvungen och lägga med ett kort från D-day nu när jag skrev lite om den å allt.. Marcus tjatade i nio månader om den dära lustgasen å att han ville prova.. Ja, ni ser ju själva.. Hahahaa!!

Kommentarer
Postat av: Ann-Sophie

Hon verkar så go er lilla tjodda! :D

2008-06-19 @ 20:53:46
URL: http://pontiacpower.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0