Va??

Redan tisdag-kväll!?? Hur fasiken gick det till?? Tiden går såå snabbt!!

Det var kanonkul i lördags på festen!! Fick faktiskt ingen större klädnojja.. Otroligt!! Vaknade på helt rätt sida för en gångs skull å kände mej snygg som tusan när jag var klar med allt piffande.. Haha!! De e inte ofta det händer nu för tiden.. Speciellt inte utan alkohol.. ;-)

Skitkul fest som sagt.. Så trevliga människor allihopa!! Å som jag skrattade!!  Och de va inget tråkigt alls med å vara nykter.. Och det gick kanon med Nilma! Hennes polare Vilda från Sveg var oxå på festen så de lekte lite elr va man nu gör i deras ålder.. :-) Marcus blev lagom full tycker jag, inget kräkandes å klapp på ryggen den här gången inte och det ska han ju ha en stooor eloge för!! ;-P
Näää, helt underbar fest!!

På söndagen körde vi upp dit på tidig eftermiddag och käkade gooood pizza med de som stannade kvar, typ hälften av folket... Gött å sköööönt å umgås!

Igår var Bente, Tony å Tristan hit en sväng. Fiskade lite nere i tjärn, käkade liet god mat ihop å barnen busade..

Idag har vi fixat lite här hemma, var en sväng till farmor å fikade.
Hämtade upp kläderna som kommit från tyskland.. Mycket snygga!! En keps till mej, en Dropkick Murphys t-shirt till älskling, en palestina-sjal mä döööööskallar till mej, en gubbakeps till älskling, ett linne till mej, ett Flogging Molly-märke till Nilmas vagn, en snyggo-väska till mej, ett Dropkick-märke till Nilmas vagn... Hehe..

Pratade med min Maria innan.. Hon tog sin examen idag så nu är hon fulllärd tågvärdinna.. Det roligaste var att hon nästa vecka, när vi är i Halmstad, kommer ner en sväng med nåt tåg och stannar någon natt för att umgås!! Kanon!!! Läääängtar ner nu!! Ska bli så kul!!

Tottalotta, de e klart vi ska träffas när vi är nere.. nån gång på tre veckor ska vi nog ha tid för varandra.. :-) Vi har ju bil så nog ska vi kunna ta oss en sväng ut till dej.. Kanske har du nån gooood fika å bjuda på.. Hehe!!

Näää... nu ska jag maka mej bort till soffan å burra ner mej jämte min jämte å smaska i mej lite gorra.. Usch å fy på oss!! ;-P

Kommentarer
Postat av: Ann-Sophie

Oj ska ni vara här så länge. Vad skojigt :D

2008-07-03 @ 21:27:12
URL: http://pontiacpower.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0